UUTISIA MAAILMALTA:

KAKSKUTOSET RULETTAA

Lentolaivue 26 niittää jälleen mainetta virtuaalitaivaalla!

Laivue on erittäin vahvasti näkynyt ja vaikuttanut IL2 1946 -pelin virtuaalisodissa. Laivue on erottunut muista suuren pilottimäärän ja mitään pelkäämättömän lentotyylinsä puolesta, joiden vuoksi laivueen tilille on kertynyt suhteettoman paljon nousuja verrattuna hallittuihin laskeutumisiin…

Monet ovat ne vastustajat jotka ovat liian myöhään huomanneet väistää kohti kiitävää pilottiamme, puhumattakaan muiden laivueiden siipimiehiksi syystä tai toisesta joutuneista piloteista. Laivueen jäseniä on tavattu myös muiden lentosimulaattorien, kuten Rise of Flightin tai Cliffs over Doverin taivailla, onpa yksi pilotti pitämässä lippua korkealla Lock On -föönisimulaattorinkin parissa.

Odotamme suurella mielenkiinnolla Battle of Stalingadin -pelin valmistumista. Testilentoja on jo lennetty, tosin laskussa kone meni hieman epäkuntoon ja seuraavaa testiä jouduttaneen siirtämään hamaan tulevaisuuteen. Viime vuonna useat laivueen "vanhoista starboista" ovat aktivoituneet jälleen virtuaalilentämiseen, mikä on näkynyt myös yölentojen "perjantain perinteisten" vaikutuksina paikallisien lennonjohtajien työkuormassa. On jopa huhuttu lennonjohtajien työsulusta ja ulosmarssista. Vuoden 2014 alussa laivueemme on onnistunut rekrytoimaan jälleen uusia jäseniä, mikä tulee toivottavasti entisestään lisäämään lentotoimintaa. Muutoinkin 2014 vuonna pyritään lisäämään kaikkea harrastukseen liittyvää aktiviteettia, joten käykääpä sivustolla jatkossakin.

LATOLANIT 2014
Perinteinen lanipäivä oheistapahtumineen lähestyy vääjäämättä. Herätelläänpäs viikonlopun arvonta käyntiin ja aloitetaan lennonjohdon pehmittäminen hyvissä ajoin...unohtamatta tietysti jokavuotista tietämyskoneen päivitystä. Tälläkin kertaa yritämme toteuttaa kootun iskun myös Lobbyyn.