Yhdistysuutisia

VUOSIKOKOUSUUTISIA - ELOKUU 2016

Yhdistyksen vuosikokous pidettiin jälleen kerran onnistuneesti Loimaan Kojonperällä. Yhdistyksen hallituksen kokoonpanoa vaihdettiin hallitusti ja kauden tavoitteita aseteltiin rakentavasti keskustellen;-) Uuteen toimintavuoteen syöksytään taas intoa ja energiaa puhkuen - toivotaan että syksyn pimeinä iltoina saamme yhteisvoimin vietyä yhdistyksen projekteja eteenpäin. Kiitokset kokoukseen osallistuneille!

SIVUSTON PÄIVITYSTÄ - HEINÄKUU 2016

Sivustolle on lisätty hieman kuvamateriaalia USA:sta bongatuista ilmailumuseoista. Samalla on päivitetty sisältöä tähän päivään;-) sekä fixattu muutama virhetoiminto.Toivottavasti yhdistyksen kokouksen jälkeen saamme uutta intoa ja verta tämän julkisenkin puolen toimintoja ylläpitämään. Kovasti toivomme jäsenistöstä kirjoitusintoa tai jopa pelkästään puhtaaksikirjoittajia julkaisumateriaalin valmisteluun.

YHDISTYKSEN LIITTYMIS- JA JÄSENMAKSUT

Yhdistyksen tiliasiat alkavat olla järjestyksessä. Hallitus lähestyy pikapuoliin jäsenistöä liittymis- ja jäsenmaksuja koskevissa asioissa. Ohjeet maksujen suorittamiseksi toimitetaan jäsenistön ilmoittamiin henkilökohtaisiin sähköpostiosoitteisiin eikä niitä julkaista avoimesti. Uusien jäsenien osalta menettely on sama. Jäseneksi hyväksynnän jälkeen uusi jäsen saa maksutiedot henkilökohtaisella postilla. Hallitus ylläpitää jäsenistöstä luetteloa, jonka perusteella laskut toimitetaan jäsenille. Muistakaa informoida puheenjohtajaa tai sihteeriä mikäli sähköpostiosoitteenne muuttuu.

KOTISIVUJEN KUVAMATERIAALI

Yhdistyksemme on saanut mm Kari Stenmanilta (Fiat -laivue ISBN 9789529974382) ja Göran Bruunilta (Hävittäjälentolaivue 26) luvan käyttää heidän kirjoissaan käytettyä kuvamateriaalia. Suuret kiitokset arvon herroille yhdistyksellemme osoittamastanne tuesta.

PERINNEYHDISTYKSEN KOTISIVUT

Tervehdys ja tervetuloa selailemaan yhdistyksemme kotisivuja. Edessäsi on nyt ensimmäinen versio sivustostamme ja se luonnollisesti tarvitsee paljon enemmän sisältöä sekä tietysti jäsenistön rakentavaa kritiikkiä sisällön ja ulkoasun kehittämiseksi. Annathan palautteesi keskustelufoorumilla niin saamme sivustostamme yhdistyksemme näköisen.

Kiitos jäsenistöllemme ja erinomaista alkanutta vuotta 2015!

PERINNEYHDISTYKSEN PERUSTAMISKOKOUS

Virtuaalisen Lentolaivue 26:n perinteisen Latolani -tapahtuman yhteydessä 24.5.2014 järjestettiin pitkällisten esivalmistelujen tuloksena historiallisen Lentolaivue 26:n perinneyhdistyksen perustamiskokous, johon osallistui 11 virtuaalilaivueen jäsentä.

Kokouksen anti oli erittäin hedelmällinen ja tarvittavat asiakirjat yhdistyksen rekisteröimiseksi saatiin laadittua yksimielisesti ja hyvässä hengessä. Asiakirjat ovat patentti- ja rekisterihallituksessa hyväksytty (12.8.2014) sekä muihin tarvittaviin toimiin yhdistyksen talouden ja hallinnon järjestämiseksi on ryhdytty.

Tervetuloa tutustumaan uunituoreeseen yhdistykseemme!